Personalizare Timbru Sec si Folio

Personalizam prin timbru sec si folio orice obiect din piele naturala. Pentru ca dorim ca personalizarea in sine sa fie de calitate procesam vectorial sigla clientului.

Timbru Sec - Piele

   Produsele din piele pot fi transformate in obiecte promotionale cu stil sau le poti da o nota personala prin timbru sec. Prin aceasta metoda sigla este presata in material cu o matrita incalzita.

Timbru sec si folio stema Romaniei pe piele naturala.
personalizare timbru sec si folio auriu

Folio Auriu

   Personalizezi cu folio si scoti in evidenta orice logo. In plus, folio poate avea diferite culori sau modele. Aplicarea folio se poate face pe piele naturala sau pe alte materiale sintetice.

Timbru Sec Thermo

   Pentru un contrast mai mare si o buna evidentiere a siglei recomandam cu incredere materialele termovirante. Culoarea materialului se schimba sub actiunea temperaturilor inalte.

Personalizare timbru sec si folio thermo
Personalizare Timbru Sec si folio mostra piele

Timbru Sec Piele

   Cu siguranta aplicarea timbru sec la temperatura potrivita poate avea ca rezutat transformarea totala a unui produs din piele.

Emboss

   Scoaterea in relief a siglei se face prin personalizare de tip emboss. Ca rezultat, prin aceasta metoda se aplica materialului un efect pozitiv de relief 3D.

Personalizare emboss piele.